Over ons

 
HS FASHION - Over ons.jpg
 

HS Fashion

HS Fashion is een exclusieve modezaak in Eindhoven, gericht op Italiaanse designer labels voor de man.

Deze herenmodezaak bevindt zich in één van de markantste gebouwen in de binnenstad van Eindhoven. De Lichttoren, het bekendste gebouw van Philips. Een plek waar het verleden van Eindhoven voelbaar is. Tevens een centrale locatie, goed bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer.

De winkel zelf is vriendelijk en ruim. Grote paskamers, veel licht en een warm interieur. U voelt zich er direct thuis en onder het genot van een heerlijk kopje koffie kunt u in alle rust uw garderobe samenstellen. Altijd van hoge kwaliteit, omringd met vakkennis, in een relaxte omgeving en met vertrouwde mensen.

Kom eens langs voor het juiste passende advies!

Even voorstellen

 
 
 

Danny Cordromp

Danny (35) is al jaren een bekende in de modebranche. Na een vruchtbare periode te hebben gewerkt als Personal Advisor bij Oger in Amsterdam op de exclusieve afdeling van Atelier Italia hebben wij hem weer terug in Eindhoven gekregen. Deze ras Brabander heeft met zijn kennis op het gebied van mode en stijl de juiste kwaliteiten om u, op een eerlijke wijze, te adviseren zodat u meer dan tevreden kunt zijn over uw aankopen.

Danny is een uitstekende Ambassadeur voor HS Fashion en hij staat graag voor u klaar met zijn advies, uiteraard onder het genot van een goede koffie of een lekker glas wijn.