NEW: MOON Candles

MOON Candles is ontwikkeld in België, door toonaangevende designers. Het glas is mondgeblazen en handgemaakt. De kaarsen zijn gegoten met de hand. MOON Candles gebruikt een unieke techniek om het glas te creëren. Stuk per stuk, door ervaren mensen. De kunstenaars brengen leven in elk glas, elk glas is gelijkaardig maar toch weer anders. De echte charme van handgemaakte items is altijd zichtbaar.

Als de kaars eenmaal brandt, beleef je de unieke looks en sfeer die het handgemaakte object uitstraalt. Dit, gecombineerd met de subtiele ‘MOON’ geur welke ontwikkeld is in Grasse door een Italiaanse parfumeur, maakt van MOON een uniek handgemaakt product. De speciale diepe kleuren die worden gebruikt, brengen het glas tot leven en brengen het artisanale aspect naar boven. MOON gebruikt alleen de hoogste kwaliteit minerale was en wieken van Egyptisch katoen. De kaarsen zijn uiteraard verpakt in exclusieve zwarte dozen.

Moon is een origineel en leuk geschenk, of simpelweg een uniek artisanaal item om jezelf te verwennen. Vanaf vandaag exclusief bij ons verkrijgbaar! 

We love you all to the ‘MOON’ and back!

NieuwsValery Wijnen